حذف ۱۰ میلیون نفر مرفه از دریافت یارانه، افزایش مبلغ یارانه برای سایرین

سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی دولت با بیان اینکه براساس دستور رئیس جمهور قصد داریم با افرادی که نیاز به دریافت یارانه نقدی ندارند، مکاتبه کنیم، گفت: ۱۰ میلیون نفر از اقشار مرفه در مرحله دوم اجرای قانون از لیست دریافت یارانه نقدی حذف می‌شوند.

فرزین - سخنگوی طرح هدفمند کردن یارانه ها

فرزین - سخنگوی طرح هدفمند کردن یارانه ها

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فرزین در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به حذف ۱۰ میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی در گام دوم اجرای هدفمندی یارانه ها، گفت: براساس برآوردها، افرادی که یارانه نقدی تنها ۵ تا ۱۰ درصد از درآمد ماهیانه آنها را تشکیل می دهد، در مرحله دوم یارانه نقدی دریافت نخواهند کرد.

سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی دولت با تاکید بر اینکه در آینده نزدیک طی نامه هایی بر اساس دستور رئیس جمهور برای افراد و خانواده هایی که نیاز به یارانه نقدی ندارند، به منظور عدم پرداخت به آنها ارسال خواهد شد، تصریح کرد: دهکهای نهم و دهم مشمول عدم دریافت یارانه نقدی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه اما این افراد منتظر ارسال نامه ما نباشد و خود نسبت به انصراف اقدام کنند، افزود: درآمد حاصل از عدم پرداخت یارانه به ۱۰ میلیون نفر به سایر افرادی که یارانه نقدی دریافت می کنند، پرداخت می شود و یارانه نقدی آنها افزایش می‌یابد، یعنی مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه نقدی ۱۰ میلیون نفر حذف و به یارانه بقیه خانوارها اضافه می شود.

فرزین تصریح کرد: ۶۲ میلیون نفر در ابتدای اجرای طرح هدفمندی یارانه ها برای دریافت یارانه نقدی ثبت نام کرده بودند که در حال حاضر تعداد آنها ۷۴ میلیون نفر شده است، اما ما تصور می کنیم که همان ۶۲ میلیون نفر باید یارانه نقدی دریافت کنند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی دلیل رها کردن پرداخت یارانه نقدی بر اساس خوشه بندی ها را مشکلات شناسایی افراد ذکر کرد و افزود: در ابتدای اجرای طرح حدود ۱۴، ۱۵ میلیون نفر از طریق خود انصرافی وارد عرصه نشدند اما بعدا تعداد خود انصرافی ها کاهش یافت.

منبع خبر:سايت يارانه ها






دانش فني صنعت نفت در دانشگاه شيراز

دکتر 'غلامحسین منتظری' روز پنج شنبه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: محققان ایرانی موفق شدند با دستیابی به دانش فنی تولید مواد آمولسیون شکن، صنعت نفت کشور را در نمک زدایی نفت سنگین به خودکفایی برسانند. 
آب شور به صورت امولسیون در نفت موجود است و باید برای بهبود و افزایش کیفیت نفت این آب شور از آن جدا شود. 

به گفته وی با توجه به این که ایران یکی از مهمترین صادر کننده نفت در جهان است تا کنون برای استانداردسازی نمک موجود در نفت باید مواد امولسیون شکن را از خارج وارد می کرد. 
وی اظهار داشت: اکنون ایران با تلاش محققان دانشگاه شیراز به دانش فنی تولید این مواد دست یافته است. 

منتظری یادآور شد : با حمایت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران یک واحد پایلوت در دانشگاه شیراز ساخته شده است و این مواد امولسیون شکن کارایی خود را با صد درصد موفقیت نشان دادند. 
وی از آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران برای فروش و صادارت این مواد به دیگر واحد های بهره برداری نفت در داخل و خارج کشور خبر داد. 

منتظری همچنین به رونمایی دانش فنی تولید نانوسنسور گاز متان در جشنواره علم تا عمل اشاره کرد و گفت: نانوسنسور گاز متان که نشت گاز را هشدار می دهد ، پیش از این از خارج وارد می شد که با توجه به تعداد بسیار زیاد تاسیسات نفت و گاز در کشور، ارز زیادی از بودجه کشور صرف خرید این نانوسنسورهای مهم می شد. 

وی تاکید کرد: اکنون محققان پژوهشکده نانوتکنولوژی دانشگاه شیراز به سفارش پژوهش و توسعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران موفق به ساخت این نانوسنسور شدندو صنعت نفت و گاز ایران را در این عرصه به خودکفایی رساندند. 
وی با اشاره به پیشرفت 80 درصدی این پروژه اظهار داشت: به زودی شرکت صنایع الکترونیک فارس این نانوسنسورها را در مقیاس انبوه تولید می کند. 
این مقام مسوول تاکید کرد این نانوسنسورها با هدف کاهش هزینه، ارتقای بهره وری و بومی سازی فناوری در کشور تولید می شوند. 

منتظری گفت : شرکت نفت مناطق مرکزی ایران که این پروژه یکی از اولویت های پژوهشی آن بوده است آماده عرضه ارزان تر این فناوری نوین و بومی به صنعت نفت و گاز کشور است. 
این دو دانش فنی در دومین جشنواره علم تا عمل در محل مصلی بزرگ تهران در غرفه استان فارس در معرض نمایش قرار گرفته اند. 
جشنواره علم تا عمل امروز - پنج شنبه - در مصلای تهران به کار خود پایان می دهد. 




گزارش تخلف
بعدی